Systrar i bergen - outdoorresor och kurser | Företagsresa ur ett systerskap
Företagsresor och konferensresor skräddarsys i konceptet Systrar i bergen.
event, företagsresa, konferens, systerskap, csr, jämställdhet,
22210
page-template-default,page,page-id-22210,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

KONFERENSRESA

if you want to go fast, go alone. if you want to go far, go together.

BOKA NÄSTA KONFERENS I BERGEN

Outdoorbyrån har sitt hjärta och ursprung i Monterosa Ski, i norra Italienska alperna. I detta stora skidsystem har vi tre dalar att röra oss mellan, Gressoney, Champoluc och Alagna.

Vi erbjuder skidresor och sommarresor till bergen som konferensresa till alla våra destinationer!

Vintertid rekommenderar vi allra helst dalen Alagna i Monterosa Ski. Här bor vi med utmärkt standard på Hotel Monterosa precis intill torget. Hotellet bjuder på en fantastisk vistelse för möten i toppklass.

 

Vi ser till ert företags önskemål om hur konferensen skräddarsys för den bästa upplevelsen och mötesagendan i Monterosa, Riksgränsen eller Åre.

Maila din förfrågan direkt till event@systraribergen.se

HÖSTENS KONFERENS I ALPERNA 2017

ALAGNA, MONTEROSA

7-10 och 21-24 september

 

Boka höstens konferens till de rosa bergen och den pittoreska byn Alagna i Monterosa. Boende och mat i mycket god standard hos det svenskägda hotellet Hotel Monterosa. Här har ni tillgång till hela hotellet, konferensrum och kan välja bland spännande aktiviteter om dagarna. Vad sägs om vandring, rafting eller kanske mountainbike i bergen och väcka kroppen med yoga en tidig morgon? Vi rekommenderar er självklart att boka in vinprovning med viner från den lokala regionen i norra Italien.

RIKSGRÄNSEN MAJ 2017

Varför ska ni boka nästa konferens med Systrar i bergen?

 

För att servicen och deras destinationer är i toppklass! Dessutom är det spännande att resa med ett koncept som är så nischat inom outdoor. Kul! Rekommenderas varmt. 

 

Konferensresa bokat av Implantica 2017