Systrar i bergen outdoorbyrå - resor och kurser | Gäster berättar
22153
page-template-default,page,page-id-22153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Gäster berättar

Vad säger gästerna om våra skidresor till Monterosa 2016?

Jag är verkligen lycklig över att jag tog beslutet och kapade en av de sista platserna till premiärresan i Monterosa! Jag reste helt utan förväntningar och såg det som en utmaning att resa själv. Resan gav mig vänner för livet. Vi hade skidåkning varvat med fantastiska vyer och Systerskapet i bergen!

Anna, 24

 

”Bergen i Monterosa gav mig verkligen mersmak! Efter en vecka omgiven av fantastiska vyer, grym skidåkning och underbara nya vänner och guider var det svårt att inte komma hem med ett leende på läpparna!”

Märta, 31

”Resan till Monterosa med Systrar i bergen var fantastisk på så många olika sätt. Att systemet och bergen erbjuder grym åkning för alla typer av åkare var förstås kärnan i upplevelsen, men resan erbjöd så mycket mer. Att få träffa tjejer från olika delar av Sverige, alla med en stark kärlek till bergen resulterade i massor av roliga stunder och spännande samtal. De övriga delarna i paketet som guiderna, hotellet och maten höll också högsta kvalitet!”

Sara, 37