Systrar i bergen outdoorbyrå - resor och kurser | Om oss - Nordens första Outdoorbyrå™
Bakgrund och om Systrar i bergen. Vi är nordens första Outdoorbyrå™. Grundad i Monterosa 2015, Italien.
outdoorbyrå, skidresor, bergen, tjejresa, tjejresor, systerskap, systrar i bergen
21961
page-template-default,page,page-id-21961,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Om oss

Bakgrund Systrar i bergen

Systrar i bergen skapades med en vision om att bergen är en plats för alla.

– Vi vill få fler att våga resa själva och med nya vänner till bergen, säger Johanna som är grundare av Outdoorbyrån. Systerskap är till för alla! I Systrar i bergen får du som gäst nya upplevelser, möjlighet att resa till fantastiska miljöer, träffa nya likasinnade vänner och njuta av dina semesteräventyr i bergen tillsammans med kvinnliga guider. Syftet med Systrar i bergen är att förmedla ett systerskap för alla på berget oavsett om du är kvinna eller man.

 

Idén till Outdoorbyrån kom till i Monterosa, norra Italienska alperna. Under vintersäsongen 15/16 genomförde Johanna ett flertal skidresor och under varje resa bekräftades känslan av att det idag är få tjejer och kvinnor på berget, men att intresset är stort att vilja vara där under sin semester. Detta var starten till Outdoorbyrån.

 

Outdoorbyrån arrangerar skidresor och sommarresor till bergen, konferensresor, mötesplatser och kurser med aktiviteter kopplat till outdoor i bergen.

 

Varmt välkommen till Systrar i bergen!

Läs mer om oss