top of page

Boka en skidresa eller topptursguide!


Hej,

Jag hoppas du mår bra under alla omständigheter som vi har levt med de senaste månaderna!


Just nu är jag hemma i Engelberg och tar vara på soliga dagar i senhöst och passar på att klättra så mycket som möjligt. Även om jag älskar att vara ute i bergen och göra nya klätterturer så saknar jag att dela dem med dig.


Det var fantastiskt roligt att få arbeta med alla klätterkurser denna sommar och se er utveckling på klippan, mentalt och att få ha fina dagar tillsammans ute i naturen!

Nästa sommar planerar jag fler klätterkurser och nya klätterevent. Kanske är det några av er som nu är nyfikna på att börja ledklättra utomhus eller kanske vill prova att klättra i Norge och alperna? Låt oss ha tålamod och se vad vi kan genomföra nästa sommar. Solklart är dock att två nya datum med klättring på Mallorca redan är bokat i maj-juni, direkt efter den vackra toppturssäsongen i Riksgränsen med närområde. Det ser jag fram emot!


Näst på tur är nya skidevent i Sverige och därefter finns det öppna datum för att boka privat topptursguide. Med mig denna vinter som skidguide har jag Simona Höglund, några av er har redan träffat henne på antingen skidor eller klätterklippan.


Här är några tips på kommande event och längre ned är öppna datum för bokning av mig eller Simona som guide i vinter i Svenska fjällen.
Öppna datum topptursguide Åre / Riksgränsen:


Åre v49 + 50

Topptursguide och skidinstruktör


Åre v52 + 53

Topptursguide
Till dess - ta hand om hälsan och spendera så mycket tid utomhus som möjligt. Naturen och bergen ger mig alltid energi och inspiration som får mig att må bra!


Stor bergskram från Engelberg, Johanna Nygård

Comentarios


bottom of page