top of page

Höstens resor 2021


Vandra, springa i bergen eller klättra i varmare breddgrader inom Europa? Här kommer höstens lista på resor för nya äventyr i berg och natur. Du kan delta på alla resor oberoende av nivå och tidigare erfarenhet. Våra resor och kurser finns för dig som vill må bra i ditt äventyr, utvecklas för att det är kul och lägga prestation åt sidan.Foto: Maja Tekla

Sista chansen att anmäla en plats just nu till Yoga- och Klätterresa på Mallorca i samarbete med Vingresor, 4-11 september. En resa framtagen för dig som söker närvaro i dig själv, vill komma i kontakt med naturen och må bra en vecka med inslag av äventyr i form av klättring på klippor runtom Mallorca.

Ingen tidigare erfarenhet krävs och klättringen, samt yogan, anpassas efter din nivå. Är du van att klättra har du möjlighet att klättra både topprep och ledklättring. Resan bokads via Vings hemsida och allt ingår från flygresa, transfer till hotell inkluderat med mat och alla aktiviteter på plats. Våra aktiviteter är valfria och du väljer själv När du vill delta.

Du är varmt välkommen att nyttja hotellets alla fina faciliteter som pool, relax, gym mm!

16-19 september är det äntligen dags för en återkommande vandringsresa till alperna. Denna gång Engelberg i centrala Schweiz. Att resa hit är enkelt och kommunikationerna med tåg direkt från flygplatsen i Zürich underlättar resan till Engelberg.


Det här är en weekend för dig som har vandrat i bergen tidigare eller för dig som vill upptäcka det för första gången! Vi varvar våra vandringsturer med alternativ för både höjd och distans. Genom att alltid hålla ett lugnt tempo i vår vandring har vi tid för både pauser, fotostunder och härliga samtal. September månad kan vara en fin sommarmånad när solen tittar fram i Schweiz.


Läs mer om resan och boka din plats på hemsidan. För frågor om restriktioner och resvägar kontakta oss på hej@systraribergen.se.30 september - 3 oktober kan du delta i en trail-run weekend i Engelberg. Är det första gången du springer i bergen? Då har du mycket att se fram emot! Till dig som är nybörjare, du kommer att få tips under dagarna på löpteknik som ger dig bästa förutsättningar för att springa i bergen. Vid brantare stigningar så går vi uppåt för att spara energi till löpningen som går på flackare terräng eller utför. Alla turer går att välja en kortare eller längre distans beroende på hur du känner just den dagen.


13-17 oktober är höstens härliga klätterweekend tillbaka på Mallorca, Spanien. Det här är långhelgen för dig som vill klättra med en coach och instruktör. Du får hjälp med att läsa av klätterleder, tekniktips och vi kan också jobba på självförtroende i klättring - eller fallträning. Du väljer vad ditt tema för helgen är.Extrainsatt NY Klätterresa! 27-31 oktober, Costa Blanca, Spanien.
Comentários


bottom of page