top of page

NY! Yoga- och klätterresa Mallorca 28/4


Varmt välkommen på en helt ny resa till Mallorca där du kan välja fritt ur ett program med yoga och klättring. Ingen tidigare erfarenhet krävs och du väljer själv om du vill yoga eller/och klättra under veckan. Johanna och Aschima delar klättring och yoga med fokus att stanna i nuet och bli i enhet med oss själva och naturen. Samt glädjen att vara och utforska i kroppen. Johanna och Aschima kommer att finnas även vid flertalet middagar där vi kan vara tillsammans i närvaro. En av dagarna är du välkommen att följa med på utflykt till Mallorcas vattenfall, där vi klättrar och yogar i naturens magi!


Klättra med Johanna

Klättringen genomförs som en Prova på-topprepsklättring eller/och ledklättring beroende på din nivå. Har du sedan tidigare rött kort (klättring inomhus) eller erfarenhet från ledklättring har du möjlighet att klättra både led- och topprep.


För dig som inte klättrat eller bara provat på klättring utomhus kommer att kunna följa med och klättra på topprep. Klättringen på Mallorca är i huvudsak på kalksten med stor variation på gradering av leder. Till varje klättring tar vi oss med en transfer och från parkeringen har vi allt som oftast en 5-15 minuters approach till klippan. Att klättra på Mallorca är en fantastisk naturupplevelse. Vi kommer att besöka olika klippor med vackra utsiktsplatser, enkla djungelliknande approacher och ett rikt och vänligt djur- och fågelliv.
Yoga med Aschima

Aschima som Yogalärare hjälper dig att öka närvaro och vara i nuet, samtidigt arbeta med kropps- och andningstekniker från YOGAN. Varmt välkommen på Yoga pass med Aschima, grundare av en ny Yoga metod som hon kallar Feminine Yoga, där kontakten till din andning och att hitta rätt kroppsrörelser för dig, utan stress eller belastning, är i fokus.


Du kommer att öka din närvaro - kroppsmedvetenhet - vighet - vitalitet och självkärlek, ju mer du utövar Yogan. Kom gärna med en intention att ta med dig Yogan hem och fortsätta själv efter resan , för livskraft och kärlek till Kropp och medvetande.


Commentaires


bottom of page