top of page

Säsongsstart i snöigt alperna!

Uppdaterat: 13 dec. 2021


Skidsäsongen 21/22 har startat och i Systrar i bergen har det inneburit en weekend med fullt fokus på skidåkning, utveckling som skidåkare och härligt avkopplande miljö i Engelberg, Schweiz.
Att resa eller delta i en kurs med Systrar i bergen innebär att du deltar i en säker miljö där vi aldrig stressar utan värderar naturupplevelserna, att du får tid att utvecklas i din egen takt med stöttning från guider och instruktörer och att vi gör det vi allra mest gillar - delar äventyren på platserna vi så varmt gillar, tillsammans med er!Det är fortsatt flest som deltar i resor och kurser själva, och lika många möter nya vänner i en öppen och inkluderande gemenskap som Systrar i bergen står för.

Till Engelberg som destination vintertid. För tillfället så råder det ingen direkt snöbrist på någon bergstopp eller dalgång efter en veckas ihärdigt snöande. Men förutom snömängd och all ypperlig skidåkning som erbjuds så har Engelberg som by också något att erbjuda. Flertalet restauranger med Schweiziskt traditionellt kök, charmiga butiker, ett alldeles eget kafferosteri med makalöst gott kaffe och mer därtill. De flesta av våra gäster bor på vårt vän-hotell Ski Lodge Engelberg. Här samlas alla typer av skidåkare efter en dag i skidbacken och på berget.För dig som vill bli en mer medveten skidåkare och utveckla din teknik och självförtroende med erfaren instruktör väntar två kommande weekends:


13-16 januari Engelberg, Schweiz


- 3 platser kvar!Comments


bottom of page