top of page

Se mer från vår vandringsvecka i Italien


För andra sommaren har vi vandrat längs med vackra bergsstigar i Champoluc, Italien. Champoluc är en av dalarna som tillhör det stora skidsystemet Monterosa Ski tillsammans med dalarna Gressoney och Alagna. Så också den bergskedja där Systrar i bergen tog form mars 2015.


Ta del av några bilder från senaste resan och vandringsturerna som blandats med god mat, ledig tid för reflektion och närvaro i bergen och massa fina upplevelser!

Alla fyra vandringsturer som leds är genomtänkta utifrån att vi ska vänja oss till både höjden och längden på vandringarna. Under samtliga turer får vi ta del av bergen från dalarna till utsikter mot toppar över 4000 m och panoramavyer. För den som vågar finns chans att bada i en glaciärsjö. Kallt men uppfriskande!


Det finns mycket att upptäcka under din vandring. Djur som stenbockar, örnar, murmeldjur eller vackra floror är vad vi är vana att få se.Alla kan delta på vandringarna oberoende av tidigare nivå. Önskvärt är att du provat gå eller vandra 10-12 km. Vi håller alltid ett lugnt tempo.En av dagarna väntar en större utmaning för den som vill. Tillsammans med en bergsguide kan du välja att gå till Rifugio Quintino Sella på 3585 möh. Vi lovar att du kommer känna av höjden denna dagen.


Comments


bottom of page