top of page

Toppturshelger och föreläsning online!

Uppdaterat: 9 mars 2021


Vinterns tredje toppturshelg i Åre avslutades i söndags med den här härliga gruppen. Fler toppturshelger och öppna datum för bokning av privat topptursguide kan du hitta längre ned i texten.


Toppen av Getryggen, Storulvån, Jämtlands län.

Våra toppturshelger anpassas efter gruppens nivå och tidigare erfarenhet. Förutom fina toppturer som leds av topptursguide så pratar vi mycket kring topptursteknik, håller ett jämnt tempo och lär oss hitta rytmen för att spara energi i toppturerna. Vanligtvis, beroende på gruppens nivå och önskemål, har vi också genomgång av lavinutrustning och/eller en sökövning.


Att dela med oss av vår erfarenhet och kunskap tillsammans i gruppen gör att vi växer tillsammans. Det uppstår ofta många frågor under dessa dagar - vilket är kul då det visar på engagemang. Ibland hinner vi inte prata djupare om frågorna och därför kommer nu en NY föreläsning som svarar mycket på dessa frågor och som ges som en inspiration för dina kommande toppturer - med eller utan guide.
Sagt om kursen: "En fantastisk tur som innehöll allt att önska för min del så som magisk natur, härligt starka tjejer, personlig utveckling, utbyte och ny kunskap. Tack Johanna Nygard, delad glädje blev och är dubbel glädje❤️⛷"

- Katarina, Åre
Kommande kurser med toppturstema7 mars Föreläsning online!

Varmt välkommen till en föreläsning där du får lyssna till Johanna Nygård, grundare av Systrar i bergen, om hur du kan planera och genomföra din skidåkning medvetet i fjäll och berg. Om att vara där du är, när du är på berget. Men också från hennes egna erfarenheter som friåkare och topptursguide.
29 april-2 maj


3-5 maj Boka privat topptursguide, Riksgränsen / Abisko


6-9 maj

Toppturshelg grupp, Riksgränsen - FULLBOKAD!


10-13 maj

Boka privat topptursguide, Riksgränsen / Abisko


Varmt välkommen! Johanna med guide-kollegor i Systrar i bergen


Comments


bottom of page