top of page

Träningsgrupp Hösten -22

Uppdaterat: 20 sep. 2022

Varmt välkommen till höstens träningsgrupp för dig som behöver en extra boost inför vintern!


Målet är att du ska bli starkare, förebygga skador och få hjälp med Din motivation att fullfölja din träning 1 dag i veckan i 5 veckor inför vintersäsongen.

Varje träningspass är ca 1 h långt och innehåller styrkeövningar och konditionsträning som Alla klarar av. Vi fokuserar på stora muskelgrupper, koordination, rörelseträning och core. Varje vecka innehåller en extra utmaning som du gör när det passar dig!

Coach är Johanna Nygård, Systrar i bergen, erfaren skidinstruktör och skidguide med kunskap om att ta fram träningsprogram för alpin skidåkning.


Vill du träna mer? Då kan du lägga till extra träningstillfällen i Stockholm eller digitalt.


PROGRAM 2 fysiska träningspass utomhus i Stockholm city och 3 digitala träningspass, uppföljning träningspass digitalt sker i whatsapp- grupp.


Digitala träffar sker precis innan träningen och efter avslutat träningspass i whatsapp-gruppen. Alla övningar till de digitala träningarna skickas dagen innan träningspasset med korta videos och textbeskrivning.


Veckans utmaning delas ut veckovis och redovisas i träningsgruppens whatsapp-grupp. Det finns ingen prestation i att vi jämför tider eller att någon klarat av mer eller mindre. Träningen är upplyftande och du ska känna dig positivt stärkt!

DATUM & TID Tisdagar kl 19-20.

18/10 - Stockholm 25/10 - Digitalt

1/11 - Digitalt

8/11 - Digitalt

15/11 - Stockholm

PRIS 900 kr - anmälan innan 30/9.

1300 kr - anmälan innan 30/10.


Privat träning Stockholm

700 kr/h


Privat träning online

450 kr


ANMÄLAN

Sista anmälningsdag 6/11. Boka din plats via hemsidan under fliken Vinter eller till mail hej@systraribergen.se.


Kommande skidresor

Följ med i vinter på våra resor och kurser! Just nu kan du boka plats till:


Längtar du efter att ta första skidsvängarna tidigt på säsongen? På vårt Pre-season ski camp kommer du att få de bästa förutsättningarna för att starta skidsäsongen med erfaren skidcoach och instruktör i Engelberg, Schweiz. Träning på snö och barmark - i alperna!


Varmt välkommen till en digital föreläsning där du får lyssna till Johanna Nygård, om hur du kan planera och genomföra din skidåkning medvetet i fjäll och berg.


Välkommen till en toppturshelg! Du kan delta som nybörjare och om du gått på topptur tidigare. Helgen innehåller två guidade toppturer med övningar av lavinutrustning och tips på topptursteknik. Topptursguide Systrar i bergen: Johanna Ankarloo


Varmt välkommen till vår populära offpist-vecka i Italienska Monterosa Ski! Resan passar alla nivåer, från nybörjare i offpist till dig som vill utvecklas och uppleva nya bergsturer.Privata gruppförfrågningar och enskilda förfrågningar

Boka en skräddarsydd resa eller kurs med oss. Maila förfrågan till hej@systraribergen.se.
Comments


bottom of page