top of page

Våga mer och utvecklas som skidåkare!

Uppdaterat: 10 nov. 2022


Vill du utvecklas som skidåkare, eller kanske börja åka skidor? Oavsett erfarenhet så kan du delta i kommande weekends för skidutveckling eller boka en privat instruktör och coach vintersäsongen 22/23!Foto: @maja_tekla


Ibland så behöver det nödvändigtvis inte handla om att du vill bli en tekniskt bättre skidåkare. Det är många som kommer i kontakt för att de vill övervinna rädslor kopplade till kanske hastighet, branta backar, tidigare skador eller andra erfarenheter som kräver mod att våga utmana sig själv igen.

Att få vara en del av din utveckling och öka självförtroende och tillit tillsammans, som ger mer glädje i din skidåkning, är bland det bästa i mitt jobb som skidinstruktör och coach. - Johanna Nygård


Passar ingen weekend/kurs? Boka en privat tid eller dagar över vintersäsongen i svenska fjällen eller Engelberg.


Skidinstruktör och coach Johanna Nygård


Med över över 8 års erfarenhet som skidguide och instruktör från arbete i nordiska fjäll och alperna. Passionerad freeskier som älskar att dela glädjen och sin kunskap inom skidåkning för att få dig att växa på snö!


Kommande event:

För privata förfrågningar maila hej@systraribergen.se. Utvalda datum finns för sessioner i svenska fjällen, alternativt Engelberg i Schweiz. Du kan skräddarsy ditt eget upplägg privat eller i grupp. Alla weekends är träning i pistade backar. Vill du utveckla din teknik i offpist? Boka en privat session!


Varmt välkommen, Johanna Nygård Founder of Systrar i bergen AB
Komentar


bottom of page