top of page

Vintersäsong 21/22 och kommande event och kurser!

Uppdaterat: 1 nov. 2021


Vintersäsongen 21/22 startar redan i september med Digitala föreläsningar om Topptursplanering och grundläggande lavinkunskap. Du kan delta som helt novis eller för att du vill repetera din kunskap inför kommande skidsäsong. Hitta ditt tillfälle här >>


Den digitala föreläsningen är 75 minuter lång och varvas med samtal och frågor från deltagarna under presentationen. Därför är det max 12 platser per tillfälle. Hittar du inte ett datum som passar dig och dina vänner eller grupp? Boka en privat föreläsning HÄR >>Engelberg säsongsstart 20/21.

Skidutveckling, Engelberg 9-12 december >> Helgen för dig som vill komma tillbaka till din skidåkning eller utveckla din åkning teknisk tillsammans med skidinstruktör i grupp. Du kan delta oavsett nivå då varje dag innehåller lektioner för olika nivåer. Detta är också helgen för dig som vill öka ditt självförtroende och känsla i din egen skidåkning och självklart en möjlighet att träffa nya vänner!


25-27 februari >> Vill du lära dig mer om topptur och skidåkning offpist? Eller söker du ett tillfälle att i lugn takt repetera kunskap om lavinutrustning, topptursteknik och spendera en helg i Svenska fjällen tillsammans med likasinnade? Oavsett vilket så är detta helgen för dig. Tillsammans med en Topptursguide kommer du att få tid till att träna med lavinutrustning och göra två toppturer lördag-söndag. Fredag kväll möts vi alla i ett digitalt välkomstmöte där ni har chans att lära känna varandra och också ställa frågor inför helgen.


Monterosa ski Offpist-vecka, Gressoney Italien, 22-29 januari >> Vinterns roligaste offpist-vecka och skidvecka i Italienska alperna för alla nivåer. Lär dig åka offpist eller åk offpist med bergsguide utifrån den nivå du har idag.


I samarbete med UCPA bjuder vi in till vår första skidresa som leds av franska guider från UCPA-centret i Chamonix. Upplev Chamonix och skidorter runtom i en så kallad ski-safari där ni med guide kör till olika destinationer för den bästa offpist-skidåkningen.


Privat Topptursguide Abisko/Riksgränsen/Narvik (NO)/ Åre >> Söker du efter ett skräddarsytt arrangemang eller privat skidguide för enstaka dagar? Då kan du maila direkt till hej@systraribergen.se för bokning av Topptursguide i områdena:

  • Riksgränsen /Narvik (Norge)

  • Abisko

  • ÅreComentarios


bottom of page