top of page

fre 07 feb.

|

Åre

Freeride weekend + prova på-firning

FREERIDE WEEKEND ÅRE med skidåkning offpist och workshop lavinkunskap och träning repteknik och skidåkning för nya äventyr i bergen. Träna på att fira med skidutrustning och lär dig mer om utrustningen inför alpina äventyr med stegjärn och isyxa.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Freeride weekend + prova på-firning
Freeride weekend + prova på-firning

Tid och plats

07 feb. 2020 08:00 – 09 feb. 2020 16:00

Åre, 837 52 Åre, Sverige

Om evenemanget

>> Mer info kommer inom kort! <<

FREERIDE WEEKEND ÅRE med skidåkning offpist och workshop lavinkunskap och träning repteknik och skidåkning för nya äventyr i bergen. Exempel är att vi tränar på firning med skidutrustning (som en prova på).

+ Work-shop och prova alpin utrusning som stegjärn och isyxa. Detta är en intro och förberedande om du är intresserad av att gå en alpin kurs eller boka en bergstur med bergsguide i större berg.

Skidguide och klätterinstruktör: Johanna Nygård - med min guidestatus idag färdas jag inte på glaciär eller alpin terräng med rep och alpin utrustning med gäster men jag genomför workshops som en förberedande del för dig som vill känna på och prova utrustningen inför större turer i bergen med bergsguide. - har över 4 års erfarenhet från att arbeta med erfarna bergsguider från Italien och Schweiz. - utbildad skidinstruktör och Hjälpinstruktör inom klättring. - guidar toppturer i svenska fjällen.

>> Mer info kommer inom kort! << 

Dela detta evenemang

bottom of page