Varmt välkommen på kurser och event tillsammans med oss! Systrar i bergen är ingen resebyrå, vilket betyder att du själv bokar din resa alternativt bokar via våra samarbetspartners som t e x Vingresor. 

Du kan resa och delta i kurser oavsett nivå, erfarenhet, ålder eller ifall att du väljer att delta själv eller i sällskap.

Skärmavbild 2020-09-16 kl. 12.36.55.png

VINTER EVENT

VINTER EVENT

Toppturshelg Åre
Jan 09, 2021, 9:00 AM
Åre
Välkommen till en toppturshelg! Du kan delta som nybörjare eller mer erfaren. Helgen innehåller två guidade toppturer med övningar och och topptursteknik.
Weekend skidåkning
Jan 28, 2021, 7:00 PM
Vemdalen
Välkommen till en weekend med massa skidåkning! Utveckla din skidåkning med erfaren instruktör i valfria clinics. Passar alla nivåer.
Passionate Skier - utveckla din skidåkning
Jan 22, 2021, 8:30 AM
Åre
Välkommen till ett program för dig som vill utveckla din skidåkning över vintersäsongen! Detta är till för dig som vill utvecklas tekniskt och få mer självförtroende i din skidåkning. Nivå - du åker minst röd backe. Plats Åre och/eller Andermatt, Schweiz. Två träffar.
Offpist-vecka Engelberg
Feb 07, 2021, 6:00 PM
Engelberg
5:e upplagan av offpist-veckan flyttas denna vinter från Italien till Engelberg, Schweiz. Samma upplägg men nya berg!
Toppturshelg Åre
Dec 26, 8:30 AM
Åre
Gå två guidade turer på topptur och få tips och råd i din topptursteknik och skidåkning. Lavinövning för att repetera viktig kunskap ingår också.