top of page

tors 29 aug.

|

Hotel C Stockholm

Skiers Breakfast

Vill du mötas för en mysig frukoststund tillsammans med andra skidåkare och outdoorentusiaster? Då är du varmt välkommen till en frukost torsdag morgon 29/8 på Hotel C Stockholm mitt i city. Fint pris lottas ut under frukosten från La Sportiva Sverige!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skiers Breakfast
Skiers Breakfast

Tid och plats

29 aug. 2019 07:15 – 9:00

Hotel C Stockholm, Vasaplan 4, 111 20 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Breakfast for everyone who are passionate for skiing and mountains! Nätverksfrukosten är för dig som känner dig som en #passionateskier (eller snowboarder). Alla är välkomna!

Vill du mötas för en mysig frukoststund tillsammans med andra skidåkare och outdoorentusiaster? Då är du varmt välkommen till en frukost torsdag morgon 29/8 på Hotel C Stockholm mitt i city.

Frukosten är en mötesplats och en chans att nätverka med andra skid- eller snowboardåkare som gillar att resa till bergen.

✨ I samarbete med La Sportiva Sverige ✨

Skiers Breakfast 19/8 genomförs i samarbete med LA SPORTIVA SVERIGE som lottar ut ett par klätterskor till en lycklig frukostgäst. Genom din anmälan och deltagande är du automatiskt med i utlottningen. 🎈

Du bokar din plats genom att maila till hej@modigajohanna.se

❄️ SKIERS BREAKFAST PRESENTERAS AV

Johanna Nygård, grundare av outdoorbyrån Systrar i bergen och projektet #passionateskier . Jobbar vintertid som skidinstruktör i alperna och som skidguide i Sverige. Älskar att inspirera och dela med sig till fler som vill utveckla sin skidåkning på berget!

Morgonen inleds med ett varmt välkomnande från Johanna kl 07.15.

❄️ ANTAL PLATSER

30 st

❄️ FRUKOST

Starta dagen med en energirik och stor frukostbuffé på Hotel C!

Goda juicer och smoothies, pannkakor, nybakt bröd, färska frukter, bär, kaffe, te, croissant med mycket mer. En frukostbuffé med något för alla och extra val för specialkost och allergier.

❄️ PRIS

250 kr

Betalas till Swish företagsnummer. Betalning bekräftar din anmälan.

ANMÄLAN

Maila anmälan direkt till hej@modigajohanna.se. Betalning till swish företagsnummer, som skickas till din mail med bekräftelse-mail.

Anmälan är bindande. Det går att överlåta sin anmälan vid förhinder.

Varmt välkommen!

Bästa bergshälsningar,

Johanna

Dela detta evenemang

bottom of page