top of page

tis 12 sep.

|

Can Pastilla

Vandring Mallorca med Ving

Resa i samarbete med Vingresor. Gå guidade dagsturer vandring på Mallorca och bo på 4-stjärniga Sunprime Waterfront intill havet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vandring Mallorca med Ving
Vandring Mallorca med Ving

Tid och plats

12 sep. 2023 12:00 – 19 sep. 2023 12:00

Can Pastilla, Carrer dels Pins, 15, 07610 Can Pastilla, Illes Balears, Spanien

Om evenemanget

Resan bokas på www.ving.se/vandringsresor/mallorca/systrar-i-bergen

Varmt välkommen att upptäcka Mallorcas vackra natur med vandringar i bergen och utmed kusten! 

Det här är en vandringsresa för dig som vill uppleva Mallorca med dagsturer vandring och bo på Vings 4-stjärniga hotell intill stranden, strax utanför Palma. 

Vandringsguide för resan är Johanna Nygård, guide och grundare av Systrar i bergen guidebyrå 2015. Johanna har spenderat mycket tid de senaste åren på Mallorca för både klättring och vandring tillsammans med grupper.    För att kunna njuta av vandringarna är rekommendationen att du kan gå 10–12 km utan större ansträngning. Utvalda vandringar på Mallorca innebär också stigande vandring i höjdmeter och nedstigning. Läs mer om varje vandringsdag i programmet. Alla vandringar är valfria att delta på.

Transfer till vandringsdagarna är förbokad och hämtar/lämnar oss på vårt hotell.

Under veckan är det inplanerade vilodagar som du själv kan välja att nyttja på stranden, besöka Palma city eller lägga till en extra aktivitetsdag i form av en mer äventyrlig vandring. Hotellet erbjuder också flera träningsmöjligheter på plats som alternativ eller bara njuta av den vackra strandpromenaden med sol och bad.

Läs mer och boka din plats här:

https://www.ving.se/vandringsresor/mallorca/systrar-i-bergen 

Dela detta evenemang

bottom of page