top of page

sön 05 juli

|

Engelberg

Vandring och yoga Engelberg

Varmt välkommen till en veckas vandring i bergen runtom alpbyn Engelberg! Varierad terräng för vandring och vackra utsikter. Lägg till yoga.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vandring och yoga Engelberg
Vandring och yoga Engelberg

Tid och plats

05 juli 2020 18:30 – 12 juli 2020 09:30

Engelberg, Engelberg, Schweiz

Om evenemanget

Varmt välkommen till en veckas vandring i bergen runtom alpbyn Engelberg! Engelberg, som också betyder Änglarnas berg, ligger i central-Schewiz och kantonen Obwalden. Här hittar du varierad terräng för vandring och vackra utsikter. Vårt hotell ligger precis på andra sidan gatan från tågstationen, mitt i byn, Ski Lodge Engelberg. 

Det krävs ingen tidigare erfarenhet men önskvärt är att du orkar vandra 10 km utan större ansträngning. Känslan av distans påverkas också av höjdmeter både upp och ned. Vi håller alltid ett lugnt och jämnt tempo.  

Du har möjlighet att lägga till en dagsutflykt med vandring och övernattning på en mountain hut. Det går också att välja att göra en egen dagsutlyfkt till staden Lucerne. Tågresan tar ca 50 minuter.  

Alla vandringsdagar leds av Johanna Nygård som har sin bas i Engelberg året runt och har vistats mycket i bergen sommar- och vintertid med flera grupper. 

Mail till hej@systraribergen.se för mer info om program och pris. 

Dela detta evenemang

bottom of page