top of page

Climbing community & training Sthlm


En vår och inledning på sommaren har fyllts av klätterkurser utomhus i Stockholm. Alltfler har under kurserna efterfrågat en mötesplats att lära känna nya vänner för att kunna klättra tillsammans med.


Igår kväll höll vi vår första träningsgrupp på Klätterverket Gasverket och det blev en lyckad träning och träff. Just nu finns två till öppna datum för anmälan och därefter kommer fler datum med nya träningsgrupper att planeras till senare i sommar och höst.Träningsgrupperna är ett Climbing community där du kan möta likasinnade och träna tillsammans med klätterinstruktörer och passionerade klättrare. Nivån är från nybörjare (nej, du behöver varken grönt eller rött kort för denna kurs) upp till dig som topprepsklättrar 6a-6b. Du kan trots detta självklart även delta om du klättrar högre nivåer för att du vill träna mer på din rörelseteknik och vara en del av vårt Mountain community.


Vad gör vi?

Du får en chans att bland annat träna på:

  • Klätterteknik och balans

  • Rörelseträning

  • Självförtroende och mental utveckling

Nästa öppna träningar som du kan boka en plats till är söndag 28/6 och måndag 13/7. Träningen kostar 150 kr och betalas till Swish företagsnummer + entré på Klätterverket Gasverket som betalas direkt i entrén.


Maila din anmälan till hej@systraribergen.se.


Söndag 28 juni, kl 17.00-18.15

Måndag 13 juli, kl 18:00-19:15


Varmt välkommen! /Johanna och Simona

Commentaires


bottom of page