top of page

Freeride weekend Engelberg

Tack till alla som deltog i årets Freeride weekend i Engelberg! Det här vill vi göra om, flera gånger. Tveka inte att höra av dig/er med förfrågningar på event och resor som ni söker inom skidåkning, vandring eller klättring.

Freeride weekend Engelberg 20-23 februari

En weekend där gruppen träffades torsdag kväll för att klättra tillsammans inomhus. I klättring tränar vi bland annat på balans, position och förflyttningar. Detta ger dig en chans att förstå samspelet mellan rörelser i klättring och på skidor och bergsturer.


Fredag är en heldag offpist på topptur och några va de stora freeride-åken som du bäst når med guide.


Tidigt lördag morgon möttes gruppen upp för att ta första liften för att starta dagens stora tur, Titlis Rundtour. Detta är en av de mest spektakulära turerna du kan göra i Engelberg.


Systrar i bergen hade två grupper som gick med bergsguider från Engelberg Mountainguide.


Superkul att se så många entusiastiska skidåkare våga utmana sig själv och dela ett nytt äventyr med varandra! - Johanna Nygård


Kvällen efter den stora turen avslutades med Skiers Dinner på Ski Lodge Engelberg. Söndag morgon möttes vi upp för gemensam skidåkning efter väder och känsla i kroppen. Många trötta men glada skidåkare vänder hem efter denna helg. Tack för en fin helg!


/Johanna
Comments


bottom of page