top of page

Heidi berättar om sin resa

Heidi är en av alla underbara gäster som vi har haft förmån att få träffa i bergen under resor och event. Första gången vi sågs var i Champoluc, Monterosa, sommaren 2018 och nu ses vi snart igen. För dig som är nyfiken på att följa med på en resa eller kurs, läs det här! 


Hej Heidi,  De flesta av våra gäster reser från Sverige men alltfler ansluter från andra länder.Vart bor du? 

- Helsingfors, Finland. 

Kan du berätta för oss varför du valde att resa med just Systrar i bergen? 

Jag är kär i Monterosa-området* sedan tidigare vinterresor och ville uppleva det på sommaren. Systrar i bergen gav mig möjligheten att i en hektisk vardag enkelt boka en resa och få komma ut på äventyr utan att jag själv behöver ta reda på hotell, vandringsrutter och tips. Jag uppskattar dessutom Systrar i bergens filosofi om att få fler kvinnor ut i bergen, nåt jag jag själv också försöker uppmuntra till och vill göra. Men det kan vara svårt att göra det själv eller hitta ett gäng där det känns tryggt skoj samtidigt som man utmanar sig själv. 

*Monterosa är en bergskedja i Italien och Monterosa Ski skidområde består av tre dalgångar som heter Alagna, Gressoney och Champoluc. 

Kan du berätta något från vandringsresan Champoluc juli 2018

Otroligt vackert, varierande rutter, avkopplande miljö och bra sällskap!

Har du något tips till den som idag tvekar på att boka nästa resa med Systrar i bergen? 

Tveka inte :) du har en möjlighet att vara en del av en grupp men samtidigt kan du också ta utrymme och tid för dig själv. Det finns inga krav på prestation (annat än dina egna) eller hur socialt det ska vara. 

Avslutningsvis, vart träffar vi dig nästa gång? 

Kanske på en skidresa i Engelberg men allra senast i Monterosa på skidor i vinter :)


Är du nyfiken på att se mer från en skidresa? Titta då in vår film från Winter opening-weekend i Engelberg 6-9 december här!
Comments


bottom of page