top of page

Ny skidresa Chamonix i samarbete med UCPA


För att kunna erbjuda fler skidresor i Systrar i bergen lanseras denna vinter ett nytt samarbete tillsammans med UCPA resor - vår första gemensamma resa utgår från alpernas huvudstad - Chamonix!

Vecka 12 kan du boka en helvecka med offpist-skidåkning som leds av fransk lokal guide i Chamonix från UCPA:s center.Foto: Anna Lovehed

I samarbete med UCPA bjuder vi in till vår första skidresa som leds av franska guider från UCPA-centret i Chamonix. Upplev Chamonix och skidorter runtom i en så kallad ski-safari där ni med guide kör till olika destinationer för den bästa offpist-skidåkningen.


Resan arrangeras av UCPA och gruppen är endast avsedd för Systrar i bergens gäster. Max 8 deltagare. Boka din plats HÄR >>


Resans nivå Detta är en resa för dig som har åkt offpist i alperna tidigare.


Ankomst /avresa Ankomst lördag och söndag ägnas åt egen åkning. Åkning med lokal fransk guide från UCPA Chamonix i grupp sker måndag-fredag (ledigt onsdag) och hemresa är lördag efter lunchtid.


Utrustning ingår På denna resa kan du låna all utrustning på plats från UCPA. Skidor är av märket Rossignol, stavar ingår och lavinutrustning.


Egen utrustning En packningslista inför din resa skickas per mail!


Övrigt Alla måltider ingår i din resa.


Du kan välja att lägga till flyg och transfer TOR alternativt boka detta själv till/från UCPA center centralt i Chamonix.


Tillägg flyg och transfer:

Köpenhamn 3160 kr

Göteborg 3540 kr

Arlanda 3620 kr


Inför din resa blir du inbjuden till ett digital välkomstmöte där du kan ställa frågor till Johanna Nygård i Systrar i bergen och träffa de andra deltagarna online inför din resa.


Bokning

Bokning kan göras deras via Systrar i bergens hemsida eller per mail till info@ucpa.se. Ange att du reser i Systrar i bergens grupp.


Pris

14 900 krOM UCPA

UCPA – Fritt översatt till svenska står UCPA för "Riksförbundet för sport- och friluftscenter". UCPA har en 50-årig historia inom friluftsliv i Frankrike. Detta är en ideell fransk organisation som stöds av bland annat franska staten. Syftet är att ge människor en möjlighet att tillsammans på ett lustfyllt sätt lära sig och utvecklas i aktiviteter inom friluftsliv och outdoor. Organisationen har ett 80-tal center i Frankrike och Västindien, och 28 av centrena finns på kända vintersportorter i de franska Alperna.
Comments


bottom of page