top of page

Nya resor med Apollo Sports 24/25

Uppdaterat: 1 juli


Vintern 24/25 inleder Systrar i bergen ett nytt samarbete med Apollo Sports! I vårt samarbete kommer du som gäst att kunna ta del av helt nya resor och erbjudanden. Vår första skidresa som presenteras är ett reseäventyr för skidentusiasten som söker nya upplevelser i stora berg och en sprakande kultur. Vi säger varmt välkommen till Gudauri och Georgien 1-9 februari 2025!
Samarbetet innebär att Systrar i bergen står för program och resans innehåll och Apollo Sports som samarbetspartner kan erbjuda väletablerade destinationer med resepaket för alla våra gäster.


Kort om skidresan till Georgien

Veckan erbjuder en härlig blandning av toppturer och liftnära offpist lett av både lokala guider och Systrar i bergen. Totalt bjuder veckan på sex hela skiddagar vara fyra dagar är med de lokala bergsguiderna som tar oss till deras dolda paradis samt skidåkning i skidsystemet lett av Johanna från Systrar i bergen. God stämning, gemenskap och skidglädje är fokus och vi bor tillsammans på hotell Alpina som har alla tänkbara bekvämligheter och ski in/ski out. Veckan avslutas med en dag i Georgiens huvudstad Tbilisi där vi gemensamt utforskar stadens utbud av sevärdheter, kultur och restauranger.


Nyheter resor Apollo Sports + Systrar i bergen Vår nästa skidresa som släpps inom kort i samarbete med Apollo Sports är vår vinterfavorit till Monterosa, Italien. Vintersäsongen 24/25 byter vi dalgång och kommer att utgå från Alagna (istället för Gressoney). Resedatum är 15-22 mars. Detta är en skidvecka för dig som vill åka skidor och offpist i ett av alpernas största bergsmassiv (näst efter Mont Blanc) och njuta av god Italiensk mat!


Mer reseinfo släpps inom kort. Länk och information kommer att uppdateras löpande.

Vinterfavoriter Systrar i bergen

Vi fortsätter att arrangera toppturskurser även nästa vintersäsong, guidade toppturer och vår favorit topptursweekend i Riksgränsen (Norge). Läs mer här >> Topptur Systrar i bergen >>

Comments


bottom of page