top of page

Sagt och upplevt om att boka en kurs med oss!


Denna helg har vi tre grupper ute på topptur i Riksgränsen (Norge) och Årefjällen som på olika sätt har mötts i resor och kurser med Systrar i bergen.

Systrar i bergen grundades med en intuition att få fler att våga ta steget att möta likasinnade i bergen och utvecklas eller göra något som vi drömmer om. Idag står Systrar i bergen för ett systerskap i bergen där vi värnar om gemenskap där vi lyfter varandra och aldrig jämför. Här finns ingen prestation utan vi växer utifrån glädjen att upptäcka och dela upplevelserna.


Som gäst deltar du på det som du önskar och vi är med och stöttar vid frågor och särskilda önskmemål inför avresa/kursstart.


Testamonials

Tvekar du inför att boka en aktivitet med oss? Tveka inte längre! Här följer några testamonials från gäster som vi samlat på oss genom åren. 💕⛰Trailrun Engelberg

Tack för vidunderliga vidder! Tack för alla sprugna mil! Tack för systerskap! Vi ses igen!

  • Jennie, 2023


Vandring Engelberg

En fantastisk vandringsresa, över förväntan. Bra nivå på vandringarna, god ledning med proffsighet gällande bedömningar av deltagarnas kapacitet m.m. Ett fantastiskt fint resmål!

  • Birgitta, 2019


Skidteknik Vemdalen

Johanna är professionell, positiv och lyhörd. Det var min först kurs med Systrar i bergen och jag hoppas på många fler!

  • Sofia, 2021

Sommarmix vandring, trailrun Engelberg

Kan varmt rekommendera vandring i Engelberg bästa guiden @systraribergen!! Var där förra året och det var en upplevelse att minnas för livet.

  • Tove, 2023

Comments


bottom of page