top of page

Skidåkning i januari - Åre & Vemdalen


Jag hoppas ni alla har en fin julledighet och att ni tar hand om er i den här märkliga tiden av pandemi som påverkar oss alla!


För dig som längtar efter skidåkning så kommer ny event att genomföras i januari - äntligen. Vi längtar efter er!


Systrar i bergen är till för att alla kan växa i bergen, i gemenskap och kontakt med naturen. Vi vill lyfta fler kvinnor att våga utmana sig själva samtidigt som vi har roligt tillsammans.


På alla kurser och event är det mycket troligt att du träffar nya vänner. Vilket är något som många uppskattar under framförallt resorna!


Till januari 2021 och skidåkning för dig som vill utvecklas eller som längtar efter nya upplevelser och kunskap i svenska fjällen. Här följer kommande kurser och event:


Välkommen till en toppturshelg för dig som vill lära dig något nytt eller repetera viktig kunskap! Du kan delta som nybörjare och som erfaren. Helgen innehåller två guidade toppturer med övningar i topptursteknik och lavinträning.


15-17 januari Boka privat topptursguide Åre Boka en topptursguide i Åre, transfer ingår i turen om du inte har egen bil. Topptursguider Systrar i bergen Åre Johanna Nygård Simona Höglund Maila din bokning till hej@systraribergen.se.


Välkommen till en weekend med massa skidåkning! Utveckla din skidåkning med erfaren instruktör i valfria clinics. Njut av svenska fjällen! Passar alla nivåer. Instruktör: Johanna Nygård.

Comments


bottom of page