top of page

Skidåkning i vårvinter och midnattssol maj 2020


Längtar du ut till naturen? Saknar du bergen? Hade du önskat mer skidåkning och upplevelser denna vinter?


Du har fortfarande chansen att avsluta vintersäsongen bland vårvinter, snötäckta bergstoppar och en gnistrande midnattssol. Långa djupa friska andetag och mycket rörelse för kroppen är inte bara stärkande utan också en förutsättning för att vi ska hålla oss friska. Låt en weekend fylla dig med ny kraft inför sommaren!

Vi har några platser kvar på våra weekends till Riksgränsen 7-10 och 14-17 maj. Från nybörjare till dig som är mer erfaren!


7-10 maj

En weekend för dig som är nybörjare. Kanske undrar du vad topptur är och funderar på typ av utrustning? Lugn, vi introducerar dig till allt du behöver kunna.


Denna weekend passar också dig som redan går på topptur men som vill hålla ett mer jämnt och lugnt tempo för att få chans att njuta av bergen och naturen i sällskap av likasinnade.


Vi avslutar vår weekend med en lugn yoga-stretch och ger oss en stund att vila i oss själva och det som vi har varit med om de senaste dagarna. Vad tar du med dig hem?14-17 maj

Denna helg är för dig som har gått topptur tidigare och som vill göra det tillsammans med en grupp som leds av en topptursguide från Systrar i bergen. Vi gör 3 olika toppturer runtom Riksgränsen och även i Norge (om gränserna öppnas upp).


Vi håller ett jämnt tempo och för oss är alltid upplevelsen i centrum framför prestation. Ifall att det blir en fin natt med ljus från midnattssolen har vi möjlighet att göra en topptur mitt i natten i midnattssol. Missa inte det!Avbokningsskydd

Alla våra deltagare har under april-maj 2020 ett bokningsskydd som gäller om resan skulle ställas in. Då återbetalas hela anmälan åter minus en administrativ avgift om 250 kr per anmälan.

Comments


bottom of page