top of page

Tågresa och vandring i Davos, Schweiz


Vår premiärresa som tåg- och vandringsresa i samarbete med Vingresor är precis genomförd och vi är otroligt glada för det! Vilken fantastiskt vecka med en, för oss, lite större grupp än vanligtvis på resor.Team Systrar i bergen vandringsledare i Davos, Schweiz.


Att resa med tåg från Stockholm/Köpenhamn till alperna i Schweiz var en upplevelse i sig! På två resor, tur och retur, hade vi endast 1 timmes försening.


I Davos vandrade vi längs olika typer av vandringsleder och terräng. Vädret svängde från sommar till höst och även lite vinter. Men trots det hade alla gäster sol inombords.


Vi är djupt tacksamma för att vi tillsammans hade en sån otroligt fin resa och våra gäster är bara bäst! Ja, ni är så otroligt härliga att träffa.

Hoppas vi träffas snart igen eller att just Du väljer att boka en resa med oss! Höstens andra tågresa och vandring till Engelberg, Schweiz, är 5-12 oktober. Följ oss på instagram och se mer från nästa resa: www.instagram.com/systraribergen
Varmt tack och massa bergsljus, Johanna N med guider från Davos - Johanna Westberg, Sofia Klingborg och fotograf Maja Tekla

Comments


bottom of page