top of page

Sagt om våra resor och kurser

Vi får ofta otroligt fin feedback från nöjda gäster på våra resor och kurser och det känns kul att få lyfta ett urval för att du som kanske tvekar ska våga boka din nästa upplevelse som du är nyfiken på!

Läs våra testamonials från senaste året här.


vandring engelberg
Vandring Engelberg september 2021.


Vandring


Vandringsresor från norra Sverige som gränsar mot Norska fjordar till södra alperna i Italien och Schweiz. Här är några testamonials.


Tåg- och vandringsresa Engelberg, Schweiz "En fantastisk vandringsresa, över förväntan. Bra nivå på vandringarna, god ledning med proffsighet gällande bedömningar av deltagarnas kapacitet m.m. Ett fantastiskt fint resmål!"


- Birgitta


Vandringsvecka Champoluc, Italien

"Gällande Champoluc känns det fortsatt som att jag har drömt ihop hela föregående vecka. Hög på endorfinerna, vyerna och jag längtar verkligen efter mer av liknande upplevelser. Känner mig harmonisk på ett sätt som jag inte gjort på länge – det är ett gott betyg!"


- Abrak


Klättring


Klätterkurser i Stockholm och klättergrupper på Mallorca, Spanien, säger bland annat detta:


Klättring Mallorca "Tack allihopa! Vilken fantastisk resa! Har haft så kul och lärt mig så mycket." - LisaTopptur


Våra toppturskurser och guidade turer är för dig som är helt novis till dig som har mer erfarenhet men som vill dela en trygg upplevelse eller utvecklas tillsammans med din instruktör/guide. I 6 år har vi arrangerat kurser i Åre och Riksgränsen och några enstaka tillfällen i Norge.


Toppturskurs Åre

"En fantastisk tur som innehöll allt att önska för min del så som magisk natur, härligt starka tjejer, personlig utveckling, utbyte och ny kunskap. Tack, delad glädje blev och är dubbel glädje❤️⛷"


- Katarina


Skidutveckling


Alltfler vill utveckla sin skidåkning och växa som skidåkare. Känna mer självförtroende, mindre rädsla och åka tekniskt bättre, men alltid med samma motivation - för att skidåkning är roligt! Med vår inre glädje för skidåkning får du hjälp av en coach att utvecklas i skidbackarna och bergen. För att kunna uppleva mer!


Vemdalen Skidutveckling

"Tusen tack för en kanonhelg! Grym coachning och superhärligt gäng!" - Lena

"Tusen tack för fin helg med massa energi, det ökade helt klart glädjen och motivationen på skidor igen! ✨❄️"

- Louise


Comments


bottom of page