top of page

Topptursdagar i Abisko och Riksgränsen


Vårvintern är här och likaså toppturssäongen i norra Lappland. Välkommen tillbaka till Abisko och Riksgränsen!


När jag skriver det här så har jag precis avslutat den första av fyra toppturskurser som jag genomför hos STF Abisko i mars-april, innan vårens alla grupper i Systrar i bergen tar vid.

Att avsluta vintersäsongen i Riksgränsen med omnejd är något jag ser fram emot varje vårvinter. Sedan mitt första besök här, 7 år sedan, så slås jag fortfarande av hur stora berg vi faktiskt har i Sverige. För mig är detta Sveriges alperna. Så magiskt vackert!

Här kan du lära dig åka skidor, topptura för första gången, åka offpist-skidåkning i världsklass eller ta dig an mer alpina utmaningar och äventyr på skidor. Något för alla skidåkare/brädåkare med andra ord!


Det finns fortfarande några platser kvar till Topptursweekend 13-16 maj och öppna platser för privata förfrågningar:

27 april

28 april

4 maj

5 maj

11 maj


Snart är ljuset tillbaka sena kvällar och så även midnattsolen, vilket ger möjlighet till att boka in toppturskvällar i sen midnattssol! 💗Varmt välkommen till vårvintern och 5:e årstiden i Norrland! Bergskram

Johanna Nygård

Founder of Systrar i bergen AB
Comments


bottom of page