top of page

Varmt tack för vårvintern!

Uppdaterat: 1 juni 2021Vårens sista toppturgrupp i Riksgränsen 2021. Foto: Magda Lindqvist


Jag känner en ödmjuk tacksamhet till alla er gäster och kursdeltagare. För mig har Systrar i bergen utvecklats till något som jag är stolt över att vara en del av tillsammans med er och mitt guidenätverk.


Den gemenskap och närvaro som vi håller tillsammans i bergen är i min erfarenhet unik. Här kan alla växa utifrån sin nivå med guider som leder er framåt.


Det är fint att se hur ni hjälper och stöttar varandra, tar er tid att njuta av ert eget äventyr och vågar utmana er komfortzone för att utvecklas.


Min vision var att skapa ett nätverk och en byrå som erbjöd något som jag saknade i bergen när jag ville växa som skidåkare och klättrare.
"Jag grundade Systrar i bergen som en outdoorbyrå mars 2015 i Monte Rosa, Italienska alperna, för att jag saknade ett erbjudande och en öppen community för särskilt kvinnor men också män som inte sökte sig till prestation utan till nya äventyr i bergen eller naturen där vi får växa i vår egen takt och dela upplevelsen tillsammans. ​
Vi som leder kurser och resor i Systrar i bergen är erfarna och passionerade instruktörer och guider. Vi är alltid närvarande och leder grupper med stort säkerhetstänk men också positiv energi. " - Johanna Nygård, grundare av Systrar i bergen.


För mig är det största i Systrar i bergen att få följa er utveckling. Att coacha och lyfta din potential och dela äventyren i det som vi gör.


Ett orubbligt stort tack till mina guidekollegor denna vår: Hanna Sälgfors, Simona Höglund och Daniel Perttu.


Jag hoppas vi alla ses igen!


Varm bergskram

Johanna Nygård


1 kommentar

1 Comment


Maria Elinder
Maria Elinder
May 17, 2021

Tack Johanna! 🙏🏻 så härligt att få ha tagit del av Systraribergen, hoppas på många fler turer. 🤩

Like
bottom of page