top of page

Sommarvandring i alperna och klättring på Mallorca


Europa öppnar upp gränser för fler möjligheter till resa och upplevelser från 1 juli 2021. Därför genomförs nu vandringsevent igen i alperna i juli och framåt hösten väntar nya klätterresor till Mallorca. Är du osäker på vad som gäller inför din resa, skicka ett mail så får du den senaste informationen som gäller med PCR-test och restriktioner i vardera land. Varmt välkommen till sommaren 2021!


Hittar du inte det du söker? Skicka ett mail och skräddarsy din egen förfrågan till hej@systraribergen.se.Varmt välkommen till imponerande vandringar och vyer i Courmayeur! Den Italienska lilla alpstaden som ligger precis intill foten av Europas största bergsmassiv Mont Blanc.


För mer info se länk eller maila för program och reseinformation: hej@systraribergen.se.


Sagt om resan från en gäst 2019:

"Till alla som funderar på att åka: ÅK! Det är magiskt. Vandra hela dagarna i trevligt sällskap och njut av egen tid innan och efter gemensam middag."


Varmt välkommen till höstens fina vandringsweekend i Engelberg! Förläng sommaren och fyll på med massa positiv energi inför vintern i bergen. Alla vandringar utgår från Engelberg by.

Yoga- och klättring Mallorca 4-11 September

Klättra eller yoga så mycket som du vill. Du väljer själv vilka dagar som du vill delta på vilka aktiviteter. Vi bor på ett av Vings populära hotell med all inclusive (tillval) där du också kan njuta av hotellets fina faciliteter som pool, gym, strand och relaxavdelning. Klättringen är för alla nivåer. Har du rött kort för klättring inomhus har du möjlighet att ledklättra utomhus. Alltid med stöttning och support från coach Johanna Nygård. Yoga och meditation leds av Aschima Segercrantz i den vackra och upplyftande naturen på Mallorca. Hon leder dig till att öka din närvaro och att vara i nuet med kropps- och andningstekniker i en metod som hon kallar Feminine Yoga.Comentários


bottom of page